Styling: sfeervol en in jouw eigen stijl

Neem contact op

Je tent op maat laten stylen?

Wil je op het gebied aan styling geheel ontzorgd worden? Wij verzorgen de tenten, de inrichting en naar wens met onze stylistes de volledige styling!

Eventstyling
Organiseer je een bedrijfsevent, bruiloft, tuinfeest of ontspannen borrel? Onze stylisten helpen jullie graag om de juiste sfeer te creëren.

Bruiloftstyling
Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Onze stylisten helpen graag om jullie bruiloft nóg mooier te maken. Jullie ontvangst, ceremonie, proost en taart-moment, diner en de gehele aankleding (van de tent), ze stylen alles tot in de puntjes en vertrekken pas wanneer alles klopt.

Zelf de tent mooi aankleden?

Wanneer je zelf de materialen én kunde hebt om je tent tot een prachtige (feest)locatie om te toveren, kun je dit zelf doen. Met lampjes, slingers, bloemen en andere versiering is een prachtig aangeklede tent te creëren.

 • project-Prikkabel-image
  Prikkabel
  Prikkabel

  Creëer een intieme ambiance met de warme, witte verlichting van onze prikkabel. De prikkabel is makkelijk op te hangen in tenten, tuinen of onder een veranda. De prikkabel is zowel binnen als buiten te gebruiken. De standaardlengte is 20 meter, met 20 lampjes. De...

 • project-PiramideFlameHeater_BosVerhuur_1-image
  Heaters
  Heaters

  Met een heater op gas of op elektriciteit ben je verzekerd van heerlijke warmte op koude dagen. Er zijn verschillende modellen heaters beschikbaar. De heaters passen in nagenoeg al onze tenten.

 • project-Vuurschaal-image
  Vuurschaal
  Vuurschaal

  Creëer een buitengewoon sfeervolle ruimte met de prachtige design vuurschaal. Houtvuur geeft aangename warmte en is heerlijk om tot in de late uurtjes bij te zitten. De vuurschaal heeft een stijlvolle, roestige look.

De mogelijkheden voor styling

Werkwijze styling

 1. Eén van onze stylisten komt geheel vrijblijvend bij je langs voor een kennismakingsgesprek om jullie wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Tijdens dit gesprek inspireren wij jullie met veel voorbeelden en bepalen we samen de stijl en sfeer van het te organiseren event.
 2. Na dit gesprek verwerken wij deze informatie in een helder en persoonlijk offertevoorstel.
 3. Na het ontvangen van je persoonlijke stylingvoorstel is zelf aan- en af te vinken wat jullie willen afnemen aan materialen en diensten. Zo hebben jullie de tijd om samen nog eens goed te kijken naar al onze items en daarbij behorende prijzen.
 4. Nadat jullie de offerte hebben geaccepteerd, starten wij met de voorbereidingen voor het event. Uiteraard houden we nauw contact met elkaar, zowel in aanloop naar het event als bij de afronding.

Investering
Styling plannen zijn persoonlijk en maken wij volledig op maat. Om je toch een idee te geven van de inverstering, pakketprijzen beginnen vanaf € 2000,- exclusief btw. Dit is inclusief alle styling materialen en uren (exclusief bloemen).

Onze stylisten werken samen met een aantal hoogwaardige bloemisten, hierover geven ze jullie graag meer informatie tijdens het kennismakingsgesprek. Uiteraard is het ook mogelijk om het bloemwerk voor de styling via een eigen bloemist te regelen.

Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op!


Bekijk de styling mogelijkheden!

Bekijken
 • project-Stylen bruiloft-image
 • project-Styling tent bruiloft-image
 • project-Stylen Bermily Wedding-image
 • project-Stylen tent feest-image
 • project-Tent stylen-image
 • project-Tent stylen-image
 • project-Tafel tent stylen-image
 • project-Styling bruiloft tent-image
 • project-Stylen styling tent-image
 • project-Styling tent-image
 • project-Styling tent-image

Advies over de styling van jouw tent?

Neem contact op