Van tentstok tot een buitengewoon moment

Neem contact op

Stap 1 - Kom met ons in contact

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden vanBos om jouw buitengewone moment te creëren? Wij kijken er naar uit om onze mogelijkheden toe te lichten. Neem contact met ons op!

Stap 2 - We maken een afspraak

We maken een vrijblijvende afspraak. Dit kan zowel telefonisch of op locatie. Wij komen naar je toe óf je komt bij ons langs in Barneveld.

Ieder moment is anders, iedereen heeft andere wensen. Om je ultieme moment te creëren, horen we graag je wensen. En we lichten onze mogelijkheden toe.

Stap 3 - vanBos maakt een voorstel

We maken een voorstel op basis van je wensen. Klopt het precies met wat je voor ogen hebt? Dan gaan we aan de slag. We bereiden alles tot in de puntjes voor. Dit doen we, indien gewenst, samen met ons netwerk van bijvoorbeeld stylisten en cateraars.

Stap 4 - Aan de slag!

We gaan voor je aan het werk. We zorgen voor de juiste levering, bouwen je tent op en richten deze in zoals we besproken hebben. Desgewenst zijn wij het aanspreekpunt voor andere leveranciers of partners.

Stap 5 - Genieten van je buitengewone moment

En dan is het zover… De locatie is prachtig opgebouwd, je gasten druppelen binnen. Het is tijd om buitengewoon te genieten!

Stap 6 - Afronding

Naderhand breken we de tent weer af en ruimen we desgewenst alles weer op. We spreken alles nog eens rustig door en evalueren het evenement. Wat blijft zijn de prachtige herinneringen!

Samen met ons op deze manier aan de slag?

Neem contact op